Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the chicken egg.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Куриное яйцо вымойте.
Toast the toast. Lightly beat the egg with milk and sugar. Heat vegetable oil in a frying pan. Dip each piece of bread into the lezon and fry over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Обжарьте тосты. Слегка взбейте яйцо с молоком и сахаром. Разогрейте растительное масло на сковороде. Каждый кусок хлеба окуните в льезон и обжарьте на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны до золотистой корочки.
Bring the toasts to readiness. Spread 1 tbsp on each toast. l. curd cheese, spread 1 tbsp over the top. l. apricot jam.
Доведите тосты до готовности. На каждый тост намажьте 1 ст. л. творожного сыра, по верху распределите 1 ст. л. абрикосового джема.
Sprinkle toast with apricot jam with dried thyme before serving.
Тост с абрикосовым джемом перед подачей присыпьте сушеным тимьяном.