Cut the baguette into slices 1 cm thick. Grate the sausage cheese. Wash the tomato, remove the stem and cut into thin slices. Wash the greens, dry and finely chop. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 200 degrees.
Багет нарежьте на ломтики толщиной 1 см. Колбасный сыр натрите на терке. Помидор вымойте, удалите плодоножку и нарежьте тонкими кружочками. Зелень вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Приготовьте форму для запекания. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the filling. Mix sausage cheese with mayonnaise. Spread a little filling on the bread, place two slices of tomatoes on top, and a little more filling on top. Place a strip of bacon over the filling.
Приготовьте начинку. Смешайте колбасный сыр с майонезом. Намажьте немного начинки на хлеб, сверху положите два кружочка помидоров, сверху еще немного начинки. На начинку уложите полоску бекона.
Prepare some toast. Grease a baking dish with vegetable oil and lay out the toast. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 5 minutes.
Приготовьте тосты. Форму для запекания смажьте растительным маслом, выложите тосты. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 5 минут.
Serve toast with sausage cheese hot, sprinkled with chopped herbs.
Подавайте тосты с колбасным сыром горячими, посыпав измельченной зеленью.