Wash the chicken eggs. Cut the baguette into thick slices about 3 cm thick, and make a pocket in each slice. To serve, wash the strawberries, dry them on paper towels, and cut into slices.
Куриные яйца вымойте. Багет нарежьте на толстые ломтики толщиной примерно 3 см, в каждом кусочке сделайте надрез-кармашек. Клубнику для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте ломтиками.
Prepare the filling. Thoroughly mix cream cheese with cinnamon and strawberry jam. Place a tablespoon of filling in each pocket.
Приготовьте начинку. Тщательно смешайте сливочный сыр с корицей и клубничным джемом. В каждый кармашек положите столовую ложку начинки.
Prepare some toast. Lightly beat the eggs with sugar and milk. Melt the butter in a frying pan. Dip each piece into the leçon and fry over medium heat for 2 minutes on each side until golden brown.
Приготовьте тосты. Слегка взбейте яйца с сахаром и молоком. Растопите сливочное масло на сковороде. Окуните каждую заготовку в льезон и обжарьте на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны до образования румяной корочки.
Before serving, sprinkle toast with strawberry jam with powdered sugar and decorate with pieces of fresh berries.
Тост с клубничным джемом перед подачей присыпьте сахарной пудрой и оформите кусочками свежих ягод.