Peel the garlic, pass through a press or grate on a fine grater. Grate the cheese on a fine grater. Wash the tomato, dry it and cut it into semicircular slices. Wash the dill, dry it and chop it finely. Wash and dry the cucumber and parsley, then cut the cucumber into slices and separate the leaves from the parsley.
Чеснок очистите, пропустите через пресс или натрите на мелкой терке. Сыр натрите на мелкой терке. Помидор помойте, обсушите и нарежьте полукруглыми ломтиками. Укроп помойте, просушите и мелко порубите. Огурец и петрушку помойте и просушите, затем огурец нарежьте ломтиками, а у петрушки отделите листья.
Prepare the filling. Place mayonnaise in a bowl, add chopped garlic and dill, stir until smooth.
Подготовьте начинку. В миску выложите майонез, добавьте измельченные чеснок и укроп, перемешайте до однородности.
Make some toast. Spread the bread with mayonnaise mixture, sprinkle with cheese and place tomatoes on top.
Сделайте тосты. Хлебцы намажьте майонезной смесью, посыпьте сыром и сверху выложите помидоры.
Place the rye bread toast on a plate and garnish with cucumber slices and parsley leaves.
Тост из ржаных хлебцев положите на тарелку и украсьте ломтиками огурца и листьями петрушки.