Cut the cheese into thin slices. Rinse the turkey, dry it, season with salt and pepper and bake in the oven in a sleeve for 30 minutes, then cut into slices. Thaw the lingonberries at room temperature for 20 minutes, leaving 10 berries for serving. Wash and dry the lettuce leaf. Preheat the oven to 180 degrees.
Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Индейку промойте, обсушите, натрите солью и перцем и запеките в духовке в рукаве в течение 30 минут, затем нарежьте ломтиками. Бруснику разморозьте при комнатной температуре в течение 20 минут, оставьте 10 ягод для подачи. Помойте и просушите лист салата. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare lingonberry sauce. Pour 2 tbsp into a saucepan. l. water, add sugar and cook the sugar syrup for 5 minutes, then add lingonberries, salt, pepper, stir and cook for 15 minutes. Remove from heat and cool slightly before using.
Приготовьте брусничный соус. В сотейник налейте 2 ст. л. воды, добавьте сахар и сварите сахарный сироп в течение 5 минут, затем всыпьте бруснику, посолите, поперчите, перемешайте и варите в течение 15 минут. Снимите с огня и немного остудите перед использованием.
Make toast with frozen lingonberries. Spread lingonberry sauce on both slices of bread, place turkey slices on one of them, cheese slices on top and cover with the second slice of bread. Bake the toast in a preheated oven for 5-7 minutes until the cheese has melted.
Приготовьте тост с замороженной брусникой. Оба ломтика хлеба смажьте брусничным соусом, на один из них положите ломтики индейки, сверху ломтики сыра и накройте вторым ломтиком хлеба. Тост запеките в разогретой духовке в течение 5-7 минут до состояния, когда сыр расплавится.
To serve, place the lingonberry toast on a saucer lined with lettuce, then garnish with lingonberries.
Для подачи тост с брусникой выложите на блюдце, оформленное листом салата, затем украсьте его ягодами брусники.