Wash and dry the iceberg lettuce, then tear into small pieces with your hands. Wash and dry the broccoli. To serve, wash and dry the cherry tomatoes and parsley. Then cut the cherry tomatoes in half.
Салат айсберг помойте и просушите, затем порвите руками на небольшие кусочки. Брокколи промойте и обсушите. Для подачи помойте и просушите помидоры черри и петрушку. Затем черри разрежьте пополам.
Prepare the broccoli. Steam the prepared broccoli florets or bake in the oven for 10 minutes. If necessary, cut each inflorescence into several pieces.
Подготовьте броколли. Подготовленные соцветия брокколи отварите на пару или запеките в духовке в течение 10 минут. При необходимости разрежьте каждое соцветие на несколько частей.
Assemble the toasts. Spread each loaf with cream cheese, then sprinkle with sesame seeds, top with iceberg lettuce, then add salmon slices and top with broccoli florets.
Соберите тосты. Каждый хлебец намажьте творожным сыром, затем посыпьте кунжутом, выложите салат айсберг, затем положите ломтики лосося и сверху добавьте соцветия брокколи.
Place whole grain toast on a plate and garnish with cherry tomatoes and parsley leaves.
Тосты из цельнозерновых хлебцев выложите на тарелку, украсьте томатами черри и листьями петрушки.