Rinse the berries thoroughly, defrost and sort through, weeding out the bad ones. After this, using a fork, mash half the berries. Cut the cheese into thin slices, wash the lemon, grate the zest and squeeze out the juice. Also, to prepare the dish, take a frying pan, a baking sheet and parchment paper. Turn on the oven to warm up to 190 degrees.
Ягоды тщательно промойте, разморозьте и переберите, отсеивая плохие. После этого, используя вилку, разомните половину ягод. Сыр нарежьте тонкими ломтиками, лимон помойте, снимите с него теркой цедру и выжмите сок. Также для приготовления блюда возьмите сковороду, противень и пергаментную бумагу. Духовку включите разогреваться до 190 градусов.
Prepare the bread. Brush both sides of the bread slices with butter. Heat a frying pan over medium heat, add the bread and fry it until golden brown on both sides. Then place the cheese slices on the bread. Line a baking sheet with parchment paper and spread toast on top. Place the toast in the oven for 5-7 minutes.
Подготовьте хлеб. Смажьте ломтики хлеба сливочным маслом с обеих сторон. Сковороду разогрейте на среднем огне, выложите хлеб и обжарьте его до румяной корочки с обеих сторон. Затем на хлеб выложите ломтики сыра. Противень застелите пергаментной бумагой, сверху распределите тосты. Поставьте тосты запекаться в духовку на 5-7 минут.
Prepare the dish. Place the mashed part of the berries into a deep bowl. Add lemon juice, grated zest and sugar there, mix. Then add the remaining berries to the bowl and stir gently again. When the bread is ready, place the prepared berry filling on it, distributing it over the entire surface.
Приготовьте блюдо. Размятую часть ягод переложите в глубокую миску. Туда же добавьте лимонный сок, тертую цедру и сахар, перемешайте. Затем добавьте в миску оставшиеся ягоды и снова аккуратно перемешайте. Когда хлеб будет готов, выложите на него готовую ягодную начинку, распределяя ее по всей поверхности.
Serve delicious toasts to the table as a snack. To make the dish look more beautiful, decorate it with honey and nuts.
Аппетитные тосты подавайте к столу в качестве закуски. А чтобы блюдо смотрелось красивее, украсьте его медом и орехами.