Wash the cucumber and greens. Boil quail eggs hard for 5 minutes after boiling, cool and peel. Separate the salmon from the skin and check for bones.
Помойте огурец и зелень. Отварите перепелиные яйца вкрутую в течение 5 минут после закипания, охладите и почистите. Семгу отделите от кожи и проверьте, нет ли в ней косточек.
Cut the cucumber into thin strips.
Нарежьте огурец тонкой соломкой.
Cut the salmon into small strips.
Семгу нарежьте небольшими полосками.
Cut the green onions into small rings or diagonally, finely chop the dill.
Зеленый лук нарежьте маленькими кольцами или наискосок, укроп мелко нарубите.
Cut the quail eggs into 4 parts.
Перепелиные яйца разрежьте на 4 части.
In a salad bowl, combine cucumber, salmon, green onions, dill and quail eggs.
В салатнике соедините огурец, семгу, зеленый лук, укроп и перепелиные яйца.
Season the salad with mayonnaise and mix.
Заправьте салат майонезом и перемешайте.
Place the salad through a salad mold and garnish with quail egg halves and a sprig of dill.
Выложите салат через салатную формочку и украсьте половинками перепелиного яйца и веточкой укропа.
Garnish the salad with red caviar. The salad can also be put into tartlets, which will make a delicious appetizer for a holiday table or buffet table.
Украсьте салат красной икрой. Также салат можно разложить по тарталеткам, тогда получится вкусная закуска для праздничного стола или фуршета.