Toast the bread in advance in a dry frying pan on both sides until a crust forms. Rinse the vegetables thoroughly and dry. If the avocado pulp is soft, you can leave it alone, but if it is hard, puree it with a blender to a paste. Rinse the greens for serving with water and dry.
Хлеб заранее подсушите на сухой сковороде с обеих сторон до образования корочки. Овощи тщательно промойте и обсушите. Если мякоть авокадо мягкая, ее можно не трогать, а есть она твердая, перебейте ее с помощью блендера до состояния пасты. Зелень для подачи сполосните водой, просушите.
Prepare the vegetables. Cut the tomatoes into slices, and the cucumber and radish into thin slices. After this, place the vegetables in three different containers and add 1 tbsp. l. avocado oil, then mix thoroughly.
Подготовьте овощи. Помидоры нарежьте дольками, а огурец и редис — тонкими ломтиками. После этого разложите овощи по трем разным емкостям и добавьте к ним по 1 ст. л. масла авокадо, после чего тщательно перемешайте.
Assemble the dish. Generously coat the bread slices with avocado paste. Next add the vegetables. They can be mixed or placed separately on each toast to create a different filling. Sprinkle the dish with pepper to taste.
Соберите блюдо. Ломтики хлеба обильно смажьте пастой из авокадо. Далее выложите овощи. Их можно перемешать или выложить по отдельности на каждый тост, чтобы получилась разная начинка. Посыпьте блюдо перцем по вкусу.
Place the finished toast on a plate. Use parsley as a garnish. Separate the leaves from the branches and place them on top of the toast.
Готовые тосты выложите на тарелку. В качестве украшения используйте петрушку. Листья отделите от веточек и выложите их поверх тостов.