Prepare utensils for cooking and serving: a frying pan, cutting board, knife, skewers and two small plates.
Подготовьте посуду для готовки и подачи: сковороду, разделочную доску, нож, шпажки и две небольшие тарелки.
Prepare ingredients for toast. Cut the bread into small slices and the cheese into cubes. Heat a frying pan, grease it with a little oil and fry the toast.
Подготовьте продукты для тостов. Нарежьте хлеб небольшими ломтиками, а сыр кубиками. Разогрейте сковороду, смажьте ее небольшим количеством масла и обжарьте тосты.
Finish cooking. Place the cheese on a separate plate and sprinkle with a mixture of Italian herbs. Drizzle with olive oil.
Завершите приготовление. Сыр выложите в отдельную тарелку и посыпьте смесью итальянских трав. Полейте оливковым маслом.
Serve cheese and bread on separate plates. Form toast with cheese using skewers at the table. Such toasts are best served after a hot meal, along with coffee and fruit. It turns out something between an appetizer and a dessert.
Подавайте сыр и хлеб в отдельных тарелках. Сформируйте тосты с сыром с помощью шпажек уже за столом. Такие тосты лучше подавать после горячего, вместе с кофе и фруктами. Получается что-то среднее между закуской и десертом.