Prepare the ingredients: wash the tomatoes and cut them into round slices, peel the garlic and squeeze through a press. Wash and dry the greens. Boil, cool and peel the eggs, chop finely. Grate the cheese. Cut the chicken breast into slices. To cook, take a frying pan, a bowl, and a serving dish.
Подготовьте ингредиенты: помойте помидоры и нарежьте их круглыми пластинками, почистите чеснок и выдавите через пресс. Зелень промойте и просушите. Сварите, остудите и почистите яйца, мелко порежьте. Сырок натрите на терке. Куриную грудку порежьте ломтиками. Для готовки возьмите сковороду, миску, а также блюдо для подачи.
Toast the bread. Heat a frying pan over high heat. Grease the bread slices with oil on one side and fry on both sides until golden brown.
Обжарьте хлеб. Разогрейте сковороду на сильном огне. Ломтики хлеба смажьте маслом с одной стороны и обжарьте с двух сторон до появления румяной корочки.
Prepare the filling. Mix the chopped cheese and eggs in a bowl, add garlic, salt and mix again.
Приготовьте начинку. Измельченные сырок и яйца смешайте в миске, добавьте чеснок, посолите и еще раз перемешайте.
Make some toast. Spread the cheese and egg mixture onto the toast. Top with slices of smoked chicken breast and cherry tomato slices.
Сделайте тосты. Выложите сырно-яичную массу на тосты. Поверх положите ломтики копченой куриной грудки и пластинки помидоров черри.
Garnish each toast with a sprig of parsley and a small mound of Dijon mustard. Serve the toast immediately after cooking, before the filling has soaked through the bread to ensure they remain crispy.
Украсьте каждый тост веточками петрушки и маленькими горками дижонской горчицы. Подавайте тосты сразу после приготовления, пока начинка не пропитала хлеб: так они останутся хрустящими.