Wash the lemon and remove the zest using a grater with small holes. Squeeze the juice out of it. Wash and dry the basil and green onions. Separate the basil leaves from the stem. Finely chop the onion. Cut the salmon into arbitrary pieces. Prepare the blender.
Лимон помойте, снимите цедру, используя терку с маленькими дырочками. Выжмите из него сок. Базилик и зеленый лук помойте и обсушите. Отделите листочки базилика от стебля. Лук мелко порубите. Лосося порежьте произвольными кусками. Приготовьте блендер.
Prepare the sauce. Place ¼ of the salmon, Philadelphia cheese, sour cream and lemon juice into a blender bowl and blend until smooth. Cut the remaining fish into small pieces, add a pinch of lemon zest to it, add everything to the sauce and mix by hand.
Приготовьте соус. Выложите в чашу блендера ¼ часть лосося, сыр филадельфия, сметану и лимонный сок, все перебейте до однородной массы. Оставшуюся рыбу нарежьте мелкими кусочками, добавьте к ней щепотку лимонной цедры, все переложите к соусу и перемешайте вручную.
Make some toast. Toast the bread in a toaster or fry it in a frying pan on both sides. Spread the Philadelphia cheese mixture over it. Drizzle with olive oil, sprinkle with green onions and serve.
Сделайте тосты. Хлеб подсушите в тостере или поджарьте на сковороде с двух сторон. Выложите на него смесь с сыром филадельфия. Сбрызните оливковым маслом, посыпьте зеленым луком и подайте на стол.
Toasts will look good if you decorate them with basil leaves.
Тосты будут хорошо смотреться, если украсить их листьями базилика.