Wash the cucumber and cut into slices. Wash the carrots and boil for 20 minutes. When it cools down, peel it and cut it into slices. Cut the canned mushrooms in half.
Огурец помойте и нарежьте кружочками. Морковь помойте и отварите в течение 20 минут. Когда она остынет, почистите ее и порежьте кружочками. Консервированные грибы разрежьте пополам.
Prepare the bread for toasting. Dry the bread in a toaster or fry in a frying pan on both sides.
Подготовьте хлеб для тостов. Подсушите хлеб в тостере или поджарьте на сковороде с двух сторон.
Make some toast. Spread the bread with butter. Place chopped cucumbers, carrots and champignons on top.
Сделайте тосты. Намажьте хлеб сливочным маслом. Сверху выложите порезанные огурцы, морковь и шампиньоны.
Garnish toast with canned champignons with corn kernels.
Украсьте тосты с консервированными шампиньонами зернами кукурузы.