Wash the chicken egg and separate the yolk from the white. Wash the cilantro, dry and finely chop. Separate a small portion of the greenery for decoration. Grate the cheese on a medium grater. Line a baking tray with baking paper. Preheat the oven to 200 degrees.
Помойте куриное яйцо и отделите желток от белка. Вымойте кинзу, обсушите и мелко нарежьте. Отделите небольшую часть зелени для украшения. Сыр натрите на средней терке. Застелите противень бумагой для выпечки. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Make the toast filling. Combine grated Imeretian cheese with yolk and chopped cilantro, mix well.
Сделайте начинку для тостов. Соедините тертый имеретинский сыр с желтком и нарезанной кинзой, хорошо перемешайте.
Toast the bread. Place a dry frying pan over medium heat and add the slices of bread. After 1-2 minutes, turn them over and fry the other side. Remove the crispy toast to a plate.
Обжарьте хлеб. Поставьте сухую сковороду на средний огонь, положите ломтики хлеба. Через 1-2 минуты переверните их и поджарьте вторую сторону. Снимите поджаристые тосты на тарелку.
Prepare some toast. Spread the cheese filling on half of the toasted bread slices and cover with the remaining slices. Place the prepared toast on a baking sheet and bake for about 10 minutes until the cheese has melted.
Приготовьте тосты. Намажьте сырную начинку на половину обжаренных ломтиков хлеба, накройте оставшимися ломтиками. Выложите подготовленные тосты на противень и запекайте около 10 минут, пока сыр не расплавится.
Before serving, sprinkle toast with Imeretian cheese with fresh cilantro.
Перед подачей посыпьте тосты с имеретинским сыром свежей кинзой.