Boil the eggs and peel them. Separate the yolks from the whites. Rinse the dill and dry with a paper towel. Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften. Prepare a frying pan or toaster.
Отварите яйца, почистите. Отделите желтки от белков. Промойте укроп, просушите с помощью бумажного полотенца. Заранее достаньте масло из холодильника, чтобы оно стало мягким. Подготовьте сковороду или тостер.
Prepare the ingredients for the toast. Cut the fish fillet into thin slices. Grind the yolks with salt and mustard. Finely chop the whites and olives. Mix olives with egg yolks and softened butter.
Подготовьте ингредиенты для тоста. Филе рыбы нарежьте тонкими ломтиками. Желтки разотрите с солью и горчицей. Мелко накрошите белки и маслины. Смешайте маслины с яичными желтками и размягченным сливочным маслом.
Make some toast. Toast the bread slices in a dry, hot frying pan or use a toaster. Spread the prepared mixture onto the bread. Place fish slices on top.
Сделайте тосты. Подсушите ломтики хлеба на сухой горячей сковороде или воспользуйтесь тостером. Намажьте на хлеб приготовленную смесь. Сверху выложите ломтики рыбы.
Decorate the toast with chopped dill sprigs.
Украсьте тосты рубленым веточками укропа.