Rinse the cucumber and dill and dry with a paper towel. Peel and wash the onions. Drain the brine from the seafood. Cut the olives into rings. Prepare a frying pan or toaster.
Промойте огурец и укроп, просушите бумажным полотенцем. Очистите и вымойте лук. Слейте рассол с морепродуктов. Нарежьте оливки колечками. Подготовьте сковороду или тостер.
Prepare the ingredients for the toast. Cut the cucumber into thin slices. Finely chop the onion.
Подготовьте ингредиенты для тоста. Огурец нарежьте тонкими кружочками. Накрошите мелко лук.
Make some toast. Dry the loaf slices in a dry frying pan or in a toaster. Spread each slice with mayonnaise. Top with finely chopped onion, cucumber slices and seafood.
Сделайте тосты. Ломтики батона подсушите на сухой сковороде или в тостере. Каждый ломтик намажьте майонезом. Сверху выложите мелко нарезанный лук, кружочки огурца и морепродукты.
When serving, sprinkle the toast with olives and garnish with a sprig of dill.
При подаче посыпьте тосты оливками и украсьте веточкой укропа.