Wash the shallots, peel and finely chop. Cut the Camembert into several pieces. Heat the butter using your preferred method until soft. Preheat the oven to 200 degrees and prepare a baking dish.
Помойте лук-шалот, очистите от шелухи и мелко покрошите. Камамбер разрежьте на несколько частей. Нагрейте сливочное масло удобным способом до мягкости. Разогрейте духовку до 200 градусов и приготовьте форму для запекания.
Prepare your ingredients. Place Camembert cheese in a suitable container, add mascarpone cheese and sour cream. Add chopped shallots into it. Beat everything thoroughly with a blender. Add ground cumin seeds and black pepper to taste, mix the whole mixture well.
Подготовьте ингредиенты. Выложите в подходящую емкость сыр камамбер, добавьте к нему сыр маскарпоне и сметану. Всыпьте туда накрошенный лук-шалот. Тщательно взбейте все блендером. Добавьте молотые семена тмина и черный перец по вкусу, хорошо перемешайте всю массу.
Prepare some toast. Brush the bread pieces on one side with soft butter. Sprinkle with salt and black pepper to taste. Place in a suitable pan, oil side up, and place in an oven preheated to 200 degrees. Bake for 5-7 minutes until crispy. Remove and let cool. Spread the sour cream and cheese spicy mixture in a thick layer on the baked toast.
Приготовьте тосты. Смажьте куски хлеба с одной стороны мягким сливочным маслом. Посыпьте солью и черным перцем по вкусу. Выложите в подходящую форму масляной стороной вверх и поставьте в предварительно разогретую до 200 градусов духовку. Запекайте в течение 5-7 минут до образования хрустящей корочки. Выньте и дайте остыть. Выложите густым слоем на запеченные тосты сметанно-сырную пряную массу.
Serve the toast lightly sprinkled with warmed cumin seeds for added flavor.
Подавайте тосты, слегка присыпав их подогретыми семенами тмина для большей ароматности блюда.