Wash the eggplant, cut into 4 lengthwise pieces and add salt. Cut the baguette in half and cut each half lengthwise. Wash the tomatoes and parsley, chop the tomatoes finely and chop the parsley. Peel the garlic and squeeze through a press. Cut the halloumi cheese into 8 slices.
Помойте баклажан, разрежьте на 4 продольные части, посолите. Багет разрежьте пополам и каждую половину порежьте вдоль. Помойте помидоры и петрушку, помидоры мелко порежьте, петрушку порубите. Очистите чеснок и выдавите через пресс. Нарежьте сыр халуми на 8 ломтиков.
Prepare your ingredients. Brush the eggplant slices with oil and place in a preheated frying pan. Fry on both sides for 4 minutes. In a dry frying pan, fry the halloumi slices on both sides until golden brown. In another dry frying pan, toast the baguette pieces.
Подготовьте ингредиенты. Смажьте ломтики баклажана маслом и выложите в предварительно разогретую сковороду. Обжаривайте с обеих сторон по 4 минуты. На сухой сковороде обжарьте ломтики халуми с обеих сторон до образования золотистой корочки. На другой сухой сковороде поджарьте куски багета.
Prepare some toast. Place the chopped tomato in a separate container, add garlic, parsley, olives, and season with lemon juice. Salt and pepper to taste. Mix the resulting mixture thoroughly. Place aubergine slices on baguette slices and top with fried halloumi pieces. Spread tomato mixture over top.
Приготовьте тосты. Выложите в отдельную емкость нарезанный помидор, добавьте к нему чеснок, петрушку, маслины, заправьте лимонным соком. Посолите и поперчите по вкусу. Полученную смесь тщательно перемешайте. Выложите на куски багета ломтики баклажана, сверху положите обжаренные кусочки халуми. Распределите поверх томатную смесь.
Serve toasts garnished with whole olives.
Подавайте тосты, украсив их цельными маслинами.