Wash the raspberries and let the excess water drain. Grate the chocolate on a coarse grater. Wash the chicken egg. Remove milk, cream and butter from the refrigerator. Prepare a frying pan, blender and serving dish.
Помойте ягоды малины и дайте стечь лишней воде. Натрите шоколад на крупной терке. Помойте куриное яйцо. Достаньте молоко, сливки и масло из холодильника. Приготовьте сковороду, блендер и блюдо для подачи.
Prepare your ingredients. Break the egg into a suitable container, pour milk and cream into it. Beat the mixture until smooth and add sugar and cinnamon. Mix thoroughly. Melt butter in a frying pan. Dip the pieces of bread into the egg-cream mixture and place in the pan. Fry on both sides for 1-2 minutes until golden brown.
Подготовьте ингредиенты. Разбейте яйцо в подходящую емкость, влейте к нему молоко и сливки. Взбейте массу до однородного состояния и всыпьте сахар и корицу. Тщательно перемешайте. Растопите на сковороде сливочное масло. Обмакните куски хлеба в яично-сливочную смесь и выложите на сковороду. Обжаривайте с обеих сторон по 1-2 минуте до образования золотистой корочки.
Prepare some toast. Place the raspberries in a bowl and puree with a blender. Add sugar and stir until completely dissolved. Spread the resulting puree onto half of the toasted toast in a thick layer, sprinkle with grated chocolate on top and cover with the remaining toast.
Приготовьте тосты. Выложите ягоды малины в миску и перебейте блендером до состояния пюре. Добавьте сахар и перемешайте до полного растворения. Выложите полученное пюре на половину поджаренных тостов густым слоем, сверху посыпьте тертым шоколадом и накройте оставшимися тостами.
Serve the toast hot, dusted with powdered sugar, a thin drizzle of chocolate syrup and garnished with fresh raspberries.
Подавайте тосты в горячем виде, присыпав сахарной пудрой, полив тонкой струйкой шоколадного сиропа и украсив свежими ягодами малины.