Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Cut marshmallows into small pieces. Wash and dry the mint leaves for serving. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Разрежьте маршмеллоу на небольшие кусочки. Листики мяты для подачи вымойте, обсушите. Подготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Start collecting toast. Brush the bread slices with sour cream. Top with applesauce.
Начните собирать тосты. Смажьте ломтики хлеба сметаной. Сверху положите яблочное пюре.
Prepare some toast. Spread the marshmallows in one layer and lightly drown them in the applesauce. Place the toast on a baking sheet and bake in the oven for 3 minutes.
Приготовьте тосты. Разложите маршмеллоу одним слоем, слегка утопите его в яблочном пюре. Выложите тосты на противень и запеките в духовке в течение 3 минут.
Drizzle applesauce toast with chocolate topping and garnish with mint leaves. Serve immediately after cooking; the dish tastes best while still warm.
Полейте тосты с яблочным пюре шоколадным топингом, украсьте листочками мяты. Подайте сразу после приготовления, блюдо вкуснее, пока еще теплое.