Wash the avocado, cut in half, peel, and remove the pit. Cut into slices about 0.5 cm thick. Cut the salmon into thin slices. Cut the olives into slices for serving.
Авокадо вымойте, разрежьте пополам, очистите от кожуры, уберите косточку. Нарежьте пластинками толщиной около 0,5 см. Семгу нарежьте тонкими слайсами. Маслины для подачи нарежьте кружочками.
Prepare a poached egg. Boil some water. Take a small sieve and crack the egg into it. This will allow the excess liquid protein to be filtered out. Carefully lower the egg into the water and cook for 3.5 minutes.
Приготовьте яйцо пашот. Вскипятите немного воды. Возьмите небольшое сито и разбейте в него яйцо. Благодаря этому отцедится лишний жидкий белок. Аккуратно опустите яйцо в воду и варите 3,5 минуты.
Assemble the toast. Dry the bread in a toaster or in a frying pan. Place salmon slices on toast. Add avocado on top and poach an egg on top.
Соберите тост. Подсушите хлеб в тостере или на сковороде. Выложите на тосты ломтики семги. Сверху добавьте авокадо, а на него отправьте яйцо пашот.
Before serving, place olive slices on top of the salmon fillet toast.
Перед подачей поверх тоста с филе семги выложите кружочки маслин.