Boil the tongue (pork or veal) in advance, cool, and cut into thin strips. Remove the gherkins from the jar, dry, and cut into strips. Peel the garlic and pass through a press. Hard-boil two eggs, cool, peel, and separate the yolks from the whites. Crumble the egg yolk. Wash the cilantro for serving, pat dry with a paper towel, and separate the leaves from the stem.
Заранее отварите язык (свиной или телячий), остудите, нарежьте тонкой соломкой. Достаньте корнишоны из банки, обсушите, нарежьте соломкой. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Сварите вкрутую два яйца, остудите, очистите, отделите желтки от белков. Яичный желток раскрошите. Вымойте кинзу для подачи, просушите с помощью бумажного полотенца, отделите листья от стебля.
Prepare the toast filling. In a deep container, combine the tongue and gherkins, add cream cheese and garlic. Mix well.
Подготовьте начинку для тостов. В глубокой емкости соедините язык и корнишоны, добавьте сливочный сыр и чеснок. Хорошо перемешайте.
Form toasts. Toast the bread slices in a dry frying pan or use a toaster. Place the tongue and gherkin filling on each piece of bread, forming quenelles with two teaspoons.
Сформируйте тосты. Ломтики хлеба подсушите на сухой сковороде или воспользуйтесь тостером. Начинку из языка с корнишонами выложите на каждый кусочек хлеба, формируя двумя чайными ложками кнели.
Before serving, sprinkle toast with pickled gherkins with crumbled egg yolk and garnish with fresh cilantro leaves.
Тост с маринованными корнишонами перед подачей посыпьте раскрошенным яичным желтком, украсьте листиками свежей кинзы.