Wash the avocado, peel, cut, and remove the pit. Peel the garlic. For serving, wash, dry and chop the dill. Prepare a blender and baking tray. Turn on the oven to 200 degrees.
Вымойте авокадо, очистите от кожуры, разрежьте, извлеките косточку. Чеснок очистите от шелухи. Укроп для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте блендер и противень. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare French fries. Place the frozen potatoes on an ungreased baking sheet and place in the oven for 20 minutes. Stir the potatoes a couple of times while cooking. When the potatoes are browned, turn off the oven and sprinkle the vegetables with a little salt.
Приготовьте картофель фри. На противень, не смазанный маслом, выложите замороженный картофель, поставьте в духовку на 20 минут. Во время готовки пару раз помешайте картошку. Когда картофель подрумянится, выключите духовку и посыпьте овощи небольшим количеством соли.
Make a spread. Puree the avocado and garlic in a blender until pureed. Add lemon juice to them and mix thoroughly.
Сделайте намазку. Авокадо и чеснок пробейте в блендере до пюреобразного состояния. Добавьте к ним лимонный сок, тщательно перемешайте.
Make toast. Dry the bread slices in a dry frying pan or use a toaster. Spread the avocado puree onto the bread. Place fries on top.
Оформите тосты. Хлебные ломтики подсушите с помощью сухой сковороды или воспользуйтесь тостером. На хлеб намажьте пюре из авокадо. Сверху выложите картофель фри.
Sprinkle toast with frozen French fries before serving with chopped dill and cumin.
Тост с замороженным картофелем фри перед подачей посыпьте измельченным укропом и тмином.