Peel the potatoes and dry well. Prepare a pan for frying toast.
Очистите картофель и хорошо просушите. Подготовьте сковороду для обжарки тоста.
Prepare the potatoes. Cut the peeled potatoes into thin strips and add salt to taste. In a heavy-bottomed saucepan, bring vegetable oil to a boil. Place the potatoes in the boiling oil and leave them in the pan for 3-4 minutes. Remove the fries with a slotted spoon and place on a paper towel to absorb excess grease.
Подготовьте картофель. Нарежьте очищенный картофель тонкой соломкой, посолите по вкусу. В толстодонной кастрюле доведите растительное масло до кипения. В кипящее масло опустите картофель и оставьте его в кастрюле на 3-4 минуты. Достаньте картофель фри при помощи шумовки и положите на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишний жир.
Make some toast. Spread the toast with butter and fry it on both sides in a preheated frying pan. Place fries on toast and garnish with ketchup and mustard.
Сделайте тосты. Намажьте сливочным маслом тосты, обжарьте их на разогретой сковороде с обеих сторон. Положите картофель фри на поджаренный тост, украсьте кетчупом и горчицей.
Garnish the dish with pickled cucumber slices, crispy fried onions or pickled hot peppers.
Украсьте блюдо дольками соленого огурца, хрустящим жареным луком или маринованным острым перцем.