Thaw the spinach. Peel the onions and garlic. Prepare the saucepan. Grate the cheese.
Разморозьте шпинат. Лук и чеснок очистите от шелухи. Подготовьте сотейник. Сыр натрите на терке.
Prepare the toast filling. Heat oil in a saucepan and add spinach. In a frying pan, fry the onion until translucent and add cloves, garlic, nutmeg and lemon zest. Season with salt and pepper. Pour in the cream. Bring the mixture to a boil. Stir and remove from heat.
Подготовьте начинку для тостов. Нагрейте в сотейнике масло и положите в него шпинат. На сковороде обжарьте лук до полупрозрачности и добавьте к нему гвоздику, чеснок, мускатный орех и лимонную цедру. Посолите и поперчите. Влейте сливки. Доведите смесь до кипения. Перемешайте и снимите с огня.
Assemble the toasts. Spread the resulting mixture onto the bread. Preheat the oven to 200 degrees and place the toast in it for 5 minutes. Remove the finished toast from the oven and sprinkle with grated cheese.
Соберите тосты. Полученную смесь намажьте на хлеб. Разогрейте духовку до 200 градусов и поставьте в нее тосты на 5 минут. Готовые тосты достаньте из духовки и посыпьте тертым сыром.
Before serving, garnish the finished toast with cherry tomatoes.
Перед подачей на стол украсьте готовые тосты помидорами черри.