Wash the tomatoes. Rinse the parsley and pat dry with a paper towel.
Помойте помидоры. Ополосните петрушку и промокните бумажным полотенцем.
Cut the tomatoes into small 1 cm cubes.
Нарежьте помидоры небольшими кубиками размером 1 см.
Finely chop the parsley and garlic.
Мелко нарубите петрушку и чеснок.
Prepare the dressing. To do this, mix honey, balsamic vinegar, grain mustard and vegetable oil. Shake everything with a fork until smooth.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте мед, бальзамический уксус, зернистую горчицу и растительное масло. Все взболтайте вилкой до однородности.
In a bowl, combine red and yellow tomatoes, parsley and garlic.
В миске смешайте красные и желтые помидоры, петрушку и чеснок.
Pour the dressing over everything, salt, pepper and stir.
Полейте все заправкой, посолите, поперчите и перемешайте.
Tomato tartare is ready.
Тартар из помидоров готов.
Add sun-dried tomatoes and capers to the tartare. Garnish the dish with sprigs of fresh cilantro.
Добавьте в тартар вяленые томаты и каперсы. Украсьте блюдо веточками свежей кинзы.