Slice the bread. Prepare your blender and frying pan.
Нарежьте хлеб. Подготовьте блендер и сковороду.
Toast the bread. Beat the egg with vanilla sugar and milk. Dip the bread into the mixture for 1 minute to soak. Melt the butter in a frying pan, fry the bread on both sides until golden brown.
Обжарьте хлеб. Взбейте яйцо с ванильным сахаром и молоком. Опустите хлеб в полученную смесь на 1 минуту, чтобы он пропитался. Растопите сливочное масло на сковороде, обжарьте хлеб с двух сторон до золотистой корочки.
Prepare the toast for serving. Place the finished toast on a plate. Serve with a glass of natural yogurt, fruit or berries.
Подготовьте тосты к подаче. Готовые тосты выложите на тарелку. Подайте со стаканом натурального йогурта, фруктами или ягодами.
To make the toast more flavorful, garnish the dish with a vanilla stick.
Чтобы тост получился более ароматным, украсьте блюдо палочкой ванили.