Defrost the minced meat. Peel the garlic. Heat the frying pan.
Разморозьте фарш. Очистите чеснок от шелухи. Разогрейте сковороду.
Prepare the meat filling. Heat some oil in a frying pan. Then add minced meat, garlic, salt and pepper. Fry the mixture until cooked. Pour the pureed tomatoes into the minced meat, stir and turn off the stove.
Подготовьте мясную начинку. На сковороде разогрейте немного масла. Затем добавьте фарш, чеснок, соль и перец. Обжаривайте смесь до готовности. Влейте протертые томаты в фарш, перемешайте и выключите плиту.
Assemble the toasts. Fry the bread in a dry frying pan. Place the mince on toast.
Соберите тосты. Обжарьте хлеб на сухой сковороде. Выложите фарш на тосты.
Use fresh basil and cherry tomatoes to garnish the dish.
В качестве украшения блюда используйте свежий базилик и томаты черри.