Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Wash the parsley, onion and dill, dry on paper towels and chop. Leave a small amount for serving. Cut the olives into slices.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Петрушку, лук и укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите. Оставьте небольшое количество для подачи. Оливки нарежьте кружочками.
Prepare the leison. Place the eggs in a deep bowl, add milk, salt, and beat. Add paprika, sumac, parsley, onion and dill, stir.
Приготовьте льезон. Поместите яйца в глубокую миску, добавьте молоко, соль, взбейте. Всыпьте паприку, сумах, петрушку, лук и укроп, перемешайте.
Prepare the toast for serving. Place the bread into the prepared mixture and let soak. Heat a frying pan and fry the croutons in olive oil on both sides. Spread Greek yogurt on top of toast.
Подготовьте тост к подаче. Положите хлеб в приготовленную смесь, дайте пропитаться. Разогрейте сковороду и обжарьте гренки на оливковом масле с двух сторон. Поверх тоста нанесите греческий йогурт.
Before serving, top the toast with Greek yogurt, chopped herbs and olive slices.
Перед подачей оформите тост с греческим йогуртом измельченной зеленью и кружочками оливок.