Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Peel, wash and chop the onions. Grate the cheese on a fine grater. Rinse the mushrooms, pat dry on paper towels and cut into small pieces. Wash the greens, dry and chop. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees. Prepare a tomato and radish salad to serve.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Почистите, вымойте и измельчите репчатый лук. Сыр натрите на мелкой терке. Промойте шампиньоны, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте на маленькие кусочки. Зелень вымойте, обсушите и измельчите. Приготовьте противень. Включите духовку на 200 градусов. Приготовьте салат из помидоров и редиса для подачи.
Prepare the mushrooms. Heat a frying pan and fry the onion. When it turns a light golden hue, add the mushrooms. Stirring, fry them for 7-10 minutes. Salt and pepper to taste.
Приготовьте грибы. Разогрейте сковороду и обжарьте лук. Когда он приобретет легкий золотистый оттенок, добавьте шампиньоны. Помешивая, жарьте их в течение 7-10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Assemble the toast and bake it. Place the prepared filling on the bread. Sprinkle with cheese. Place the toast on a baking sheet and place in the oven for 7 minutes.
Соберите тосты и запеките их. Выложите приготовленную начинку на хлеб. Посыпьте сыром. Разложите тосты на противне и поставьте на 7 минут в духовку.
Garnish the toast with royal champignons with chopped herbs. Serve hot as an accompaniment to a tomato and radish salad.
Тост с королевскими шампиньонами оформите измельченной зеленью. Подайте горячим в качестве дополнения к салату из помидоров и редиса.