Wash the eggs and dill, dry the dill with a paper towel. Separate thin branches from thick stems. Cut the ham, cheese and cucumbers into thin slices. Prepare a frying pan and a small serving plate.
Куриные яйца и укроп помойте, обсушите укроп с помощью бумажного полотенца. Отделите тонкие веточки от толстых стеблей. Нарежьте ветчину, сыр и огурцы тонкими ломтиками. Приготовьте сковороду и небольшую сервировочную тарелку.
Toast the bread. Mix milk with eggs. Spray oil into a frying pan and heat it up. Dip each slice of bread into the milk-egg mixture and fry on both sides over high heat until bright golden brown.
Обжарьте хлеб. Молоко смешайте с яйцами. Брызните маслом на сковороду, разогрейте ее. Каждый ломтик хлеба обмакните в молочно-яичную смесь и обжарьте с двух сторон на сильном огне до яркой золотистой корочки.
Make some toast. When the bread is ready, place equal proportions of chicken ham, cheese and pickles on top of each slice.
Сделайте тосты. Когда хлеб будет готов, выложите поверх каждого ломтика в равных пропорциях куриную ветчину, сыр и маринованные огурчики.
When serving, garnish the chicken ham toast with dill sprigs.
При подаче украсьте тосты с куриной ветчиной веточками укропа.