Cut long strips of bacon in half. Cut the sun-dried tomatoes into 2-3 pieces. Prepare a frying pan and serving dish.
Разрежьте длинные полоски бекона пополам. Вяленые помидоры разрежьте на 2-3 части. Приготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Prepare the bacon and bread. Heat a dry frying pan and fry the bacon until lightly golden brown. Then fry the loaf slices on both sides for 2-3 minutes in bacon fat.
Подготовьте бекон и хлеб. Разогрейте сухую сковороду и поджарьте на ней бекон до легкого золотистого оттенка. Затем на жире от бекона обжарьте ломтики батона с обеих сторон по 2-3 минуты.
Make some toast. Spread curd cheese on one side of the loaf slices, place pieces of bacon and sun-dried tomatoes on top.
Сделайте тосты. Намажьте на ломтики батона творожный сыр с одной стороны, поверх положите кусочки бекона и вяленые помидоры.
When serving, sprinkle the smoked bacon toast with sesame seeds.
При подаче посыпьте тосты с сырокопченым беконом кунжутом.