Wash the kiwi, peel and cut into slices. Peel the garlic and chop finely. Rinse the dill, dry with a paper towel, and remove the thick stems. Open canned fish, drain excess oil, separate fish from each other. Prepare the frying pan.
Помойте киви, почистите и нарежьте дольками. Очистите чеснок от шелухи и мелко нарежьте. Промойте укроп, высушите с помощью бумажного полотенца, уберите толстые стебли. Рыбные консервы откройте, слейте излишки масла, отделите рыбки друг от друга. Приготовьте сковороду.
Prepare the ingredients for the toast. Mix garlic with mayonnaise. Heat the frying pan well without oil and fry the slices of bread on both sides until they are browned.
Подготовьте ингредиенты для тоста. Смешайте чеснок с майонезом. Сковороду хорошо разогрейте без масла и поджарьте ломтики хлеба с двух сторон, пока они не подрумянятся.
Make some toast. Spread garlic mayonnaise on bread. Place kiwi slices on top and anchovies on top.
Сделайте тосты. Намажьте на хлеб майонез с чесноком. Сверху выложите дольки киви, поверх положите анчоусы.
When serving, decorate toast with canned fish with dill sprigs.
При подаче украсьте тосты с рыбными консервами веточками укропа.