Wash the avocado, peel it, remove the pit. Peel and chop the garlic. Wash the lettuce leaves and dry them with a paper towel. Cut the tofu into thin slices. Prepare a frying pan and serving dish.
Помойте авокадо, почистите, выньте косточку. Почистите и измельчите чеснок. Вымойте листья салата, обсушите их с помощью бумажного полотенца. Нарежьте тофу тонкими ломтиками. Приготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Prepare the ingredients for the toast. Mash the avocado pulp in a bowl using a fork. Add lemon juice, soy sauce and garlic to the avocado. Mix thoroughly.
Подготовьте ингредиенты для тоста. Разомните мякоть авокадо в миске с помощью вилки. Добавьте к авокадо лимонный сок, соевый соус и чеснок. Тщательно перемешайте.
Make some toast. Dry the bread a little in a dry hot frying pan on both sides for 2-3 minutes. Spread the avocado puree on the bread. Place lettuce leaves on each slice. Place tofu pieces on top.
Сделайте тосты. Хлеб немного подсушите на сухой раскаленной сковороде с обеих сторон по 2-3 минуты. Намажьте на хлеб пюре из авокадо. Выложите листья салата на каждый ломтик. Сверху положите кусочки тофу.
When serving, sprinkle the tofu toast with pumpkin seeds.
При подаче посыпьте тосты с тофу тыквенными семечками.