Cut the cheese into thin slices. Open the jar of olives and drain the liquid. Wash the tomatoes, peel the onions and rinse. Cut onions, tomatoes, pickled cucumbers and olives into thin rings. Wash the eggs. Wash and dry lettuce leaves to serve.
Нарежьте сыр тонкими ломтиками. Откройте банку с оливками и слейте жидкость. Помойте помидоры, очистите лук от шелухи и ополосните. Нарежьте тонкими колечками лук, помидоры, маринованные огурцы и оливки. Вымойте яйца. Листья салата для подачи помойте и обсушите.
Prepare your ingredients. Toast the bread slices in a hot, dry frying pan for 3 minutes on each side. Empty the pan and add the sausage slices, fry them over medium-high heat for 2 minutes, then flip them over to the other side, add the cheese and cook for another 2 minutes. In a separate frying pan, fry 4 fried eggs, salt them.
Подготовьте ингредиенты. Поджарьте ломтики хлеба на горячей сухой сковороде по 3 минуты с каждой стороны. Освободите сковороду и выложите ломтики колбасы, поджарьте их на средне-сильном огне 2 минуты, затем переверните на другую сторону, выложите на них сыр и обжаривайте еще 2 минуты. На отдельной сковороде поджарьте 4 яичницы-глазуньи, посолите их.
Prepare some toast. Spread half the bread slices with mayonnaise and the other half with mustard. Place mortadella, cheese, onions, tomatoes, pickled cucumber, olives, fried egg on a slice with mayonnaise and cover with a slice brushed with mustard. Form all 4 toasts in this manner.
Приготовьте тосты. Смажьте половину ломтиков хлеба майонезом, а другую половину — горчицей. Выложите на ломтик с майонезом мортаделлу, сыр, лук, помидоры, маринованный огурец, оливки, жареное яйцо и накройте ломтиком, смазанным горчицей. Таким образом сформируйте все 4 тоста.
Serve toast with mortadella sausage on lettuce leaves.
Подавайте тосты с колбасой мортаделла на листьях салата.