Peel and chop the garlic. Cut the bread slices diagonally into triangles. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare the pan and serving dish.
Очистите и измельчите чеснок. Разрежьте ломтики хлеба по диагонали на треугольники. Помойте и обсушите листья салата. Подготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Make some toast. Heat a dry frying pan over high heat, place the bread slices on it and fry for 3 minutes on each side.
Поджарьте тосты. Разогрейте на сильном огне сухую сковороду, выложите на нее ломтики хлеба и обжарьте в течение 3 минут для каждой стороны.
Prepare some toast. Mix soft cottage cheese with garlic, salt and season the filling with Italian herbs. Gently spread the mixture onto half of the triangular toasts and distribute evenly. Cover with the second triangles.
Приготовьте тосты. Смешайте мягкий творог с чесноком, посолите и приправьте начинку итальянскими травами. Аккуратно нанесите массу на половину треугольных тостов и равномерно распределите. Накройте вторыми треугольниками.
Serve toast with soft cottage cheese on lettuce leaves.
Подавайте тосты с мягким творогом на листьях салата.