Cut the trout into thin slices. Cut a slice of bread diagonally. Cut a round slice of lemon and an olive in half. Prepare your toast skewer. Wash the parsley and separate the leaves from the sprig.
Нарежьте тонкими ломтиками форель. Ломтик хлеба разрежьте по диагонали. Круглый ломтик лимона и маслину разрежьте пополам. Подготовьте шпажку для тостов. Петрушку помойте и отделите от веточки листочки.
Toast the bread. Place the bread slices in a dry, hot frying pan for 2-3 minutes on each side.
Поджарьте хлеб. Подержите ломтики хлеба на сухой раскаленной сковороде по 2-3 минуты с каждой стороны.
Prepare some toast. Brush the toast with butter and place lemon on it. Place half an olive on a skewer. Roll the trout slice into a rose shape, secure it with a skewer and place on toast.
Приготовьте тосты. Смажьте тосты сливочным маслом, положите на них лимон. Наденьте на шпажку половину маслины. Ломтик форели сверните в форме розочки, закрепите его шпажкой и положите на тосты.
Garnish toast with trout fillet with parsley leaves.
Украсьте тосты с филе форели листочками петрушки.