Cut the sandwich buns in half lengthwise. Peel the sausages from the casing and cut into small pieces. Peel the tomatoes and mash with a fork. Prepare a serving plate, frying pan, knife, spoons and forks for cooking. Grease a baking sheet with vegetable oil and preheat the oven to 180 degrees.
Разрежьте булочки для сэндвичей вдоль пополам. Сосиски очистите от оболочки и нарежьте небольшими кусочками. Помидоры очистите от кожуры и разомните вилкой. Подготовьте тарелку для подачи, сковороду, нож, ложки и вилки для готовки. Смажьте противень растительным маслом и разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare sausage gravy. Heat vegetable oil in a frying pan, add sausages and fry them until slightly browned. Then add the tomatoes to the frying pan with the sausages. Simmer over moderate heat for about 3-4 minutes. Then remove from heat and let cool slightly.
Приготовьте соус из сосисок. Разогрейте на сковороде растительное масло, выложите сосиски и обжарьте их до слегка румяного цвета. Затем выложите на сковороду к сосискам помидоры. Тушите на умеренном огне около 3-4 минут. Затем снимите с огня и дайте немного остыть.
Prepare the buns. Remove the crumb from the buns and place it on a separate plate. Rub it into crumbs with your hands. Add the egg to the crumbs and stir until a homogeneous mass is formed. Add cream to the mixture and stir again.
Подготовьте булочки. Выньте мякиш из булочек и переложите его в отдельную тарелку. Руками разотрите его в крошку. К крошке добавьте яйцо и размешайте до образования однородной массы. К смеси добавьте сливки и снова перемешайте.
Assemble the toast. Fill the buns with the sausage and tomato mixture and place them on a greased baking sheet. Pour the egg and bread crumbs over the toast and bake for 7-10 minutes.
Соберите тост. Наполните булочки смесью из сосисок и томатов и выложите их на противень, смазанный маслом. Полейте тосты яйцом с хлебным мякишем и запекайте 7-10 минут.
Serve Vienna sausage toast on its own or as an addition to soups and salads.
Подавайте тосты с венскими сосисками как самостоятельное блюдо или в качестве дополнения к супам и салатам.