Thaw the mushrooms and squeeze out excess liquid. Peel and rinse the onions and chop finely. Wash and dry the dill, then chop. Grate the cheese on a fine grater. Prepare the necessary utensils: a serving plate, a knife and a cooking pan. Preheat the oven to 180 degrees.
Разморозьте грибы и отожмите их от лишней жидкости. Репчатый лук очистите от шелухи и промойте, мелко нарежьте. Укроп вымойте и просушите, затем порубите. Натрите сыр на мелкой терке. Подготовьте нужную посуду: тарелку для подачи, нож и сковороду для готовки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the ingredients for the filling. Heat a frying pan over high heat, reduce heat and fry the chopped onion with a little vegetable oil. Add the mushrooms to the onion and simmer everything together for about 10-15 minutes until the mushrooms are ready.
Подготовьте ингредиенты для начинки. Разогрейте на сильном огне сковороду, убавьте огонь и обжарьте нарезанный лук с небольшим количеством растительного масла. К луку добавьте грибы и протушите все вместе около 10-15 минут до готовности грибов.
Form toasts. Place prepared mushrooms and onions on slices of bread. Sprinkle the sandwiches with grated cheese and place in the oven for 5 minutes until the cheese has melted. Sprinkle the finished toast with chopped herbs.
Сформируйте тосты. Выложите готовые грибы и лук на ломтики хлеба. Посыпьте бутерброды тертым сыром и поставьте в духовку на 5 минут, пока не расплавится сыр. Готовые тосты посыпьте нарезанной зеленью.
Serve hot wild mushroom toast.
Подавайте тосты с лесными грибами горячими.