Wash the lemon and cut into round slices. Wash and dry the dill, remove thick stems. Prepare a toaster and the necessary utensils: a plate and skewers for serving, a knife and spoons for cooking.
Лимон помойте и нарежьте круглыми ломтиками. Вымойте и просушите укроп, удалите толстые стебли. Подготовьте тостер и нужную посуду: тарелку и шпажки для подачи, нож и ложки для готовки.
Prepare your ingredients. Dry the loaf slices in the toaster and brush them with butter. Cut the fish into thin slices.
Подготовьте ингредиенты. Подсушите ломтики батона в тостере и смажьте их сливочным маслом. Порежьте рыбу тонкими ломтиками.
Assemble the toasts. Place ricotta cheese on buttered bread. Place fish on one half of the toast and caviar on the other.
Соберите тосты. Выложите сыр рикотта на смазанный маслом хлеб. На одну половину тоста выложите рыбу, а на другую — икру.
Garnish the toast with dill sprigs and lemon slices. Secure the lemon with a skewer.
Украсьте тосты веточками укропа и ломтиками лимона. Лимон закрепите шпажкой.