Peel potatoes, onions, carrots and garlic. Rinse the chicken and pat dry with a paper towel.
Почистите картофель, лук, морковь и чеснок. Ополосните куриное филе и промокните бумажным полотенцем.
Cut the potatoes into large cubes.
Нарежьте картофель крупными кубиками.
Cut the onion into thin half rings.
Лук нарежьте тонкими полукольцами.
Cut the carrots into slices or cubes.
Морковь нарежьте кружочками или кубиками.
Cut the chicken fillet into large cubes.
Куриное филе нарежьте крупными кубиками.
Also cut the zucchini into large cubes.
Кабачок также нарежьте крупными кубиками.
Heat vegetable oil in a saucepan with a thick bottom and place chicken fillet in it. Fry it over medium heat for 3-4 minutes.
Разогрейте растительное масло в кастрюле с толстым дном и выложите в нее куриное филе. Обжаривайте его на среднем огне в течение 3-4 минут.
Add onions, carrots and chopped garlic to the chicken. Fry everything together for another 3 minutes.
Добавьте к курице репчатый лук, морковь и измельченный чеснок. Обжаривайте все вместе еще 3 минуты.
Add zucchini, potatoes and tomato paste to the pan. Pour in a liter of water, salt, pepper and stir. Add bay leaf or rosemary if desired. Cover the pan with a lid.
Добавьте в кастрюлю кабачки, картофель и томатную пасту. Влейте литр воды, посолите, поперчите и перемешайте. Добавьте по своему желанию лавровый лист или розмарин. Прикройте кастрюлю крышкой.
Simmer the chicken and vegetables over low heat for 20-30 minutes until the vegetables are cooked.
Тушите курицу с овощами на медленном огне 20-30 минут до готовности овощей.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs.
Посыпьте готовое блюдо нарубленной зеленью.
Add celery root to the dish, then it will become even more tasty and aromatic.
Добавьте в блюдо корень сельдерея, тогда оно станет еще более вкусным и ароматным.