Wash the banana, peel and cut into slices. Prepare a frying pan and a plate for serving toast.
Банан помойте, очистите от кожуры и нарежьте кружочками. Подготовьте сковороду и блюдо для подачи тостов.
Make some toast. Place the frying pan on the fire and place the slices of bread on it. Fry the bread on both sides until golden brown and crispy.
Пожарьте тосты. Сковороду поставьте на огонь и выложите на нее ломтики хлеба. Обжаривайте хлеб с обеих сторон до румяной и хрустящей корочки.
Assemble toast with chocolate spread. Take one slice of toasted bread, spread the chocolate hazelnut spread on it, place the banana slices on it and cover with the second slice of bread.
Соберите тост с шоколадной пастой. Возьмите один ломтик поджаренного хлеба, смажьте его шоколадно-ореховой пастой, выложите на нее кружочки бананов и накройте вторым ломтиком хлеба.
Cut the toast diagonally and sprinkle with powdered sugar before serving.
Тост разрежьте по диагонали и посыпьте сахарной пудрой перед подачей.