Thaw the strawberries at room temperature, drain the resulting liquid. Wash the chicken egg. Remove milk and butter from the refrigerator in advance. Prepare a pan for frying bread.
Разморозьте клубнику при комнатной температуре, слейте образовавшуюся жидкость. Помойте куриное яйцо. Молоко и масло заранее достаньте из холодильника. Приготовьте сковороду для обжаривания хлеба.
Make strawberry sauce. Place the strawberries in a blender bowl, add sugar and blend until smooth.
Сделайте клубничный соус. Клубнику пересыпьте в чашу блендера, добавьте сахар и измельчите до однородной консистенции.
Prepare the leison. Break the egg into a small bowl, pour in the milk and add cinnamon. Whisk until smooth. Dip the bread pieces into the egg mixture on both sides.
Приготовьте льезон. В небольшую миску разбейте яйцо, влейте молоко и добавьте корицу. Взбейте венчиком до однородности. Кусочки хлеба окуните в яичную смесь с двух сторон.
Make some toast. Place the frying pan on the fire, heat it up and add butter. Place the toast and fry until golden brown on both sides. Place the finished toast on a plate, cut diagonally and pour strawberry sauce over it.
Пожарьте тосты. Сковороду поставьте на огонь, раскалите и добавьте сливочное масло. Выложите тосты и поджарьте до румяной корочки с обеих сторон. Готовые тосты переложите на тарелку, разрежьте по диагонали и полейте клубничным соусом.
Before serving, sprinkle toast with strawberry sauce with powdered sugar.
Перед подачей тосты с клубничным соусом посыпьте сахарной пудрой.