Peel the avocado and cut into thin slices. Also slice the fish thinly. Wash the cilantro, dry it, leave one sprig for serving, and finely chop the rest.
Авокадо очистите от кожуры и нарежьте тонкими ломтиками. Рыбу также тонко нарежьте. Кинзу помойте, обсушите, оставьте одну веточку для подачи, остальное мелко нарежьте.
Toast the rye bread. Place the frying pan over medium heat, heat it up and place the slices of bread on it. Fry on both sides until golden brown.
Поджарьте ржаной хлеб. Сковороду поставьте на средний огонь, разогрейте и выложите на нее ломтики хлеба. Обжаривайте с двух сторон до румяности.
Make the filling and assemble the toast. Place the curd cheese in a small bowl and mix with finely chopped cilantro. Spread each piece of bread with cottage cheese and herbs, place avocado slices on top and cover with lightly salted fish.
Сделайте начинку и соберите тосты. Творожный сыр переложите в небольшую миску и перемешайте с мелко нарезанной кинзой. Каждый кусочек хлеба смажьте творожным сыром с зеленью, сверху положите ломтики авокадо и закройте слабосоленой рыбой.
Garnish toast with rye bread with a sprig of cilantro and serve.
Украсьте тосты с ржаным хлебом веточкой кинзы и подавайте к столу.