Thaw blackberries and drain excess liquid. Wash the chicken eggs. Prepare a pot and pan.
Разморозьте ежевику и слейте лишнюю жидкость. Помойте куриные яйца. Приготовьте кастрюлю и сковороду.
Make blackberry sauce. Place frozen blackberries in a saucepan, add water, add sugar and place over medium heat. Bring to a boil and cook for 5 minutes, stirring. Mash the berries and add lemon juice. Remove from heat and let the finished sauce cool.
Сделайте соус из ежевики. Замороженную ежевику пересыпьте в кастрюлю, влейте воду, насыпьте сахар и поставьте на средний огонь. Доведите до кипения и варите 5 минут, помешивая. Разомните ягоды и добавьте лимонный сок. Снимите с огня и дайте готовому соусу остыть.
Prepare the impregnation mixture. Break the eggs into a small bowl and pour in the milk. Whisk until smooth. Gently soak the bread slices on both sides in the egg mixture.
Приготовьте смесь для пропитки. В небольшую миску разбейте яйца и влейте молоко. Взбейте венчиком до однородности. Ломтики хлеба аккуратно вымочите с двух сторон в яичной смеси.
Toast the toast. Place the frying pan on the fire, melt the butter in it and lay out the toast. Fry the bread on one side until golden brown, turn over and continue frying on the other side. Place the finished toast on a plate, cut diagonally and top with blackberry sauce.
Обжарьте тосты. Сковороду поставьте на огонь, растопите на ней сливочное масло и выложите тосты. Поджарьте хлеб с одной стороны до румяной корочки, переверните и продолжайте обжаривать с другой стороны. Готовые подрумяненные тосты выложите на тарелку, разрежьте по диагонали и полейте соусом из ежевики.
Before serving, dust the blackberry toast with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте тосты с ежевикой сахарной пудрой.