Wash the egg and prepare the dishes you will use. Wash the mint sprig and separate it into leaves.
Помойте яйцо, подготовьте посуду, которую будете использовать. Вымойте веточку мяты и разделите на листочки.
Prepare the lezon and top the toast. Pour the milk into a bowl and crack the egg into it. Stir until smooth, add cinnamon and powdered sugar. Spread jam on one piece of bread, cover with another slice and press lightly.
Подготовьте льезон и начините тосты. Вылейте молоко в миску и разбейте туда яйцо. Перемешайте до однородной массы, добавьте корицу и сахарную пудру. Намажьте один кусок хлеба джемом, накройте другим ломтиком и слегка прижмите.
Toast the toast. Dip each toast into the milk mixture. They shouldn't get too wet, but they should be well soaked. Fresh bread will need about 4 seconds. Heat a frying pan and grease it with butter. Place the toast and fry on each side for 1-2 minutes.
Обжарьте тосты. Обмакните каждый тост в молочную смесь. Они не должны сильно размокнуть, но им надо хорошо пропитаться. Свежему хлебу будет достаточно примерно 4 секунд. Разогрейте сковороду и смажьте ее сливочным маслом. Выложите тосты и обжаривайте с каждой стороны по 1-2 минуте.
Place the toast on a plate and cut diagonally. Serve toast with a scoop of ice cream and mint leaves.
Выложите тосты на тарелку, разрежьте по диагонали. Подавайте тосты с шариком мороженого и листочками мяты.