Wash the egg and lightly melt the honey if necessary. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a frying pan and baking tray.
Помойте яйцо, при необходимости слегка растопите мед. Разогрейте духовку до 180 градусов. Приготовьте сковороду и противень для запекания.
Prepare lezon with honey. Break the egg into a deep bowl, add cream, powdered sugar and 1 tbsp. l. flower honey. Mix everything until smooth.
Приготовьте льезон на меде. В глубокую миску разбейте яйцо, добавьте сливки, сахарную пудру и 1 ст. л. цветочного меда. Перемешайте все до однородной массы.
Make some toast. Heat vegetable oil in a frying pan. Dip the bread into the mixture on both sides and fry until caramelized. Then place the slices on a baking sheet and place in a hot oven for 2 minutes.
Сделайте тосты. На сковороде разогрейте растительное масло. Хлеб обмакните в смесь с двух сторон и обжаривайте до карамельной корочки. После выложите ломтики на противень и поставьте в горячую духовку на 2 минуты.
Place toast on a plate, garnish with fresh berries and drizzle with remaining honey.
Выложите на тарелку тосты, украсьте их свежими ягодами и полейте оставшимся медом.