Wash and finely chop the chicken breast fillet. Peel, wash and finely chop the carrots and peppers into separate containers. Grate the cheese. Prepare the frying pan. Wash the parsley and tomato for serving, finely chop the parsley, cut the tomato into slices.
Помойте и мелко нарежьте филе куриной грудки. Морковь и перец почистите, помойте и тоже мелко нарежьте в отдельные емкости. Натрите на терке сыр. Приготовьте сковороду. Петрушку и помидор для подачи помойте, петрушку мелко порубите, помидор нарежьте кружочками.
Prepare the toast filling. Heat a frying pan, lightly fry the chicken fillet and carrots in sunflower oil. Add sweet pepper, mayonnaise, salt and pepper to taste to the carrots and fillet.
Приготовьте начинку для тостов. Разогрейте сковороду, слегка обжарьте куриное филе и морковь на подсолнечном масле. Добавьте к моркови и филе сладкий перец, майонез, соль и перец по вкусу.
Form toasts. Preheat the oven to 190 degrees. Place the resulting filling on slices of bread and sprinkle them with cheese. Place the sandwiches on a baking sheet and place in the preheated oven for 10 minutes.
Сформируйте тосты. Разогрейте духовку до 190 градусов. Разложите получившуюся начинку на ломтики хлеба и посыпьте их сыром. Выложите бутерброды на противень и поставьте в разогретую духовку на 10 минут.
Sprinkle the finished toast with chopped parsley and garnish with tomato slices.
Посыпьте готовые тосты рубленой петрушкой и украсьте кружочками помидора.