Peel, wash and grate the potatoes, squeeze out the juice. Peel and chop the onion. Wash the chicken eggs. Rinse the dill and chop finely. Turn on the oven to warm up to 180 degrees.
Картофелину почистите, помойте и натрите на терке, отожмите сок. Лук почистите и измельчите. Помойте куриные яйца. Укроп ополосните и мелко нарежьте. Духовку включите разогреваться до 180 градусов.
Make the filling. Mix grated potatoes, onion, minced meat, two eggs and half the cooked cheese in a bowl. Add salt and pepper to taste.
Сделайте начинку. Смешайте в миске тертый картофель, лук, фарш, два яйца и половину приготовленного сыра. Добавьте соль и перец по вкусу.
Prepare some toast. Place the remaining cheese on the bread and the prepared filling on it. Line a baking tray with baking paper or foil. Place toast on it and bake in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
Приготовьте тосты. Выложите на хлеб оставшийся сыр, а на него — приготовленную начинку. Застелите противень бумагой для запекания или фольгой. Положите на него тосты и запекайте в духовке при 180 градусах 30 минут.
Sprinkle toast with chopped dill.
Посыпьте тосты измельченным укропом.