Cut the cheese into thin slices. Separate the jamon pieces from each other. Prepare a saucepan and water bath container, cheesecloth for straining the oil, and a bread toaster.
Нарежьте сыр тонкими ломтиками. Отделите кусочки хамона друг от друга. Подготовьте кастрюлю и емкость для водяной бани, марлю для процеживания масла и тостер для хлеба.
Prepare ghee. Chop the butter into pieces and place in a water bath. Simmer the oil for 80-90 minutes over low heat. When foam forms from the coagulated protein, remove it into a separate container. Place cheesecloth on a sieve and strain the oil, being careful not to disturb the sediment.
Приготовьте топленое масло. Масло порубите на кусочки и поставьте на водяную баню. Томите масло 80-90 минут на огне меньше среднего. Когда образуется пенка из свернувшегося белка, снимите ее в отдельную емкость. Положите марлю на сито и процедите масло, стараясь не тревожить осадок.
Make some toast. Toast the bread slices in the toaster. Apply ghee to the bread. Place a few thin slices of jamon on the toast and top with cheese.
Сделайте тосты. Подсушите ломтики хлеба в тостере. Нанесите топленое масло на хлеб. Положите на тосты несколько тонких ломтиков хамона и накройте их сыром.
Toasts will be especially beautiful and tasty if you decorate them with arugula.
Тосты будут особенно красивыми и вкусными, если украсить их руколой.